Извадете гривните за приятелство. Стоплящо сърцето видео на Тейлър Суифт показва подкрепата

...
Извадете гривните за приятелство. Стоплящо сърцето видео на Тейлър Суифт показва подкрепата
Коментари Харесай

Тейлър Суифт, подкрепяща Майли Сайръс на Грами 2024, доказва, че приятелството им не може да бъде укротено

Извадете гривните за другарство.

Стоплящо сърцето видео на Тейлър Суифт показва поддръжката си за Майли Сайръс по време на нейното показване на Грами за 2024 година, обиколи интернет.

Малко откакто прие наградата за най-хубаво поп соло осъществяване за песента си „ Flowers “, Майли реши да промени текста на шлагера от 2023 година, до момента в който изпълняваше пред публиката на Crypto.com Arena, пеейки: „ I did't не желаех да те напусна (но трябваше) / Не желаех да се караме (но го направихме) / Започнах да рева, само че след това си спомних, че преди малко завоювах първата си Грами! "

И до момента в който изменената реплика се получи големи овации от цялата аудитория, реакцията на избран артист на " Anti-Hero " изключително се открои. В клип от събитието на 4 февруари Тейлър вдигна чашата си към Майли, до момента в който кимаше с голяма усмивка на лицето си.

Феновете бързо подчертаха трогателния момент между двамата актьори, които за първи път споделиха екрана на Грами през 2009 година, когато извършиха песента Fearless...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР